Helsingin uudenvuoden juhla palaa tähtiartistien kera Kansalaistorille

Vuoden vaihtumista juhlitaan kahden poikkeusvuoden jälkeen jälleen yhdessä Kansalaistorilla toteutuvassa suurtapahtumassa. Juhlijoita viihdyttää Suomen kärkiartistit Isac Elliot ja Cledos vierailijoineen.

HUOM: Helsingin uudenvuoden ilotulitukset joudutaan perumaan tuuliolosuhteiden takia. Lue lisää »

Aattoillan juhlahumun käynnistää klo 17.30 alkaen koko perhettä tanssittava ja osallistava Skidit Pakkasdisko. Juhlatunnelmasta vastaavat mm. MC New Ro, Dj Orkidea, StepUp Schoolin nuoret tanssijat ja Kuoro Galante.

Loppuillan juhlakonsertti lämmitellään alkuun Paha Vaanii DJ-duon tahtiin klo 22.30 alkaen. Konsertin esiintyjäkavalkadin aloittaa Emma-palkittu F ja kovassa nosteessa oleva Hassan Maikal, joita seuraa pormestari Juhana Vartiaisen uudenvuoden tervehdys. Tänä vuonna juhlakonsertin pääesiintyjät ovat harvinaisen yhteiskeikan tekevät Isac Elliot ja Cledos. Kuluvan vuoden kuunnelluimmista kappaleista vastaava Isac Elliot on huomioitu lukuisilla kotimaisilla ja kansainvälisillä palkinnoilla. Cledos on multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut uuden aallon rap-musiikin kärkinimi. Uudenvuoden show nousee ennennäkemättömiin korkeuksiin näyttävän vierailijajoukon saattelemana. Lavalle nousevat mm. william ja DAVI.

Emma Karasjoen ja Gogi Mavromichaliksen juontama juhlakonsertti välitetään suorana lähetyksenä Yle TV1:ssä ja Yle Areenassa klo 22.50–00.30.

Helsingin uudenvuoden ohjelma Kansalaistorilla:

Klo 17.30–18.00
Lasten uusivuosi: Pakkasdisco

Klo 22.15–23.00
Etkot: Vera Wall / Paha Vaanii

Klo 23.00–00.00
F & Hassan Maikal / Pormestarin uudenvuoden tervehdys / Isac Elliot & Cledos + mm. william, DAVI

Ylen kanavat
Klo 22.50–00.30: Suora lähetys Yle TV1 & Yle Areena

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.

Kuva: Atte Malaska