Info

Helsingin uuttavuotta juhlitaan television välityksellä

Vuoden vaihtumista juhlitaan jälleen 31.12.2021 Suomen eturivin artistien seurassa. BEHMin, Erika Vikmanin, Blind Channelin ja Windows95manin tähdittämää konserttia voi seurata kotisohvilla Ylen kanavien välityksellä. Ilta päättyy näyttäviin kaupungin ilotulituksiin.

Hartwall Arenalta välitettävä show toteutetaan koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä ja televisioidaan suorana Yle TV1:lle ja Yle Areenalle. Maksuttoman lipun paikan päälle Hartwall Arenalle varanneiden ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin, ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Ticketmasterin kautta.

Perheen pienimmät pääsevät lisäksi seuraamaan Unikeon uudenvuoden valvojaisia Helsinki-kanavalla. Kaikenikäisille sopivien bileiden takana on kaupungin kekseliäimpien lastentapahtumien taustavoimana tunnettu Skidit-kollektiivi. Tallenne on katsottavissa verkossa Helsinki-kanavalla koko uudenvuoden ajan.

Kaupungin ilotulitukset ammutaan hajautetusti kolmesta eri paikasta klo 24. Näistä kaksi on kantakaupungin alueella ja yksi Pohjois-Helsingissä. Ilotulitukset ammutaan tavallista korkeammalle, joten ne ovat nähtävissä laajalla alueella ympäri kaupungin. Hyviä katselualueita ovat esteettömät paikat koko kantakaupungin alueella sekä suuressa osassa Pohjois- ja Itä-Helsinkiä.

Helsingin uudenvuoden ohjelma 31.12.:

Ylen kanavat:
Suora lähetys Yle TV1 & Yle Areena klo 22.45–00.30:
Behm, Erika Vikman, Blind Channel & DJ Windows95man

Helsinki-kanava:
Koko perheen Unikeon uudenvuoden valvojaiset katsottavissa 31.12.–1.1. osoitteessa helsinkikanava.fi.

Ympäri kaupungin:
Kaupungin ilotulitukset klo 00

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.