Poikkeusjärjestelyjä liikenteeseen

Uudenvuoden juhla aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä kevyeen ja ajoneuvoliikenteeseen Kansalaistorin läheisyydessä klo 22–01.30.

Rautatientorin suunnalta Sanomatalon ja Oodin välinen kulkuväylä eli Eero Erkon katu on suljettu yleisöltä noin kello 16 alkaen. Tapahtumaan kannattaa saapua keskustan suunnasta Töölönlahden katua Oodin ympäri kiertäen tai Mannerheimintien reunaa pitkin Musiikkitalon porraskannen kautta. Kallion ja Töölön suunnasta tapahtuma-alueelle pääsee Mannerheimintietä tai Töölönlahden rantoja pitkin. Jos tapahtuma-alue täyttyy, ohjataan yleisöä tapahtuma-alueelle Musiikkitalon ympäri Tapahtumapuiston kautta. Sanomatalon läpikäynti on suljettu. Tapahtuma-alueelle ei pääse polkupyörällä. 

Töölönlahdenkatu ja Mannerheimintie on suljettu ajoneuvoliikenteeltä noin klo 22–01.30. Mannerheimintieltä liikenne ohjataan Hesperiankadulle ja Kiasman kulmalta Arkadiankadulle. 

Tapahtuma aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä julkiseen liikenteeseen klo 21.45–02. 

Mannerheimintie on suljettu Eteläisen Hesperiankadun ja Arkadiankadun välillä klo 22–02.00. Kaikki bussiliikenne ajetaan klo 21.45–02 Kamppiin, Elielinaukion bussiterminaali ei ole käytössä.  Normaalisti Arkadiankatua ajavat raitiovaunulinjat siirretään kulkemaan linjan 2 reittiä Fredrikinkadun ja Simonkadun kautta. Tarkemmat poikkeustiedot löytyvät linjoittain HSL:n reittioppaasta ja verkkosivuilta: hsl.fi

Aluekartta:

Lataa pdf »

Helsingin uudenvuoden ohjelma Kansalaistorilla:

Klo 17.30–18.00
Lasten uusivuosi: Skidit-disko & pienten pyronäytös

Klo 22.00–00.05
DJ Xmies, Lyömättömät, Vilma Alina, BESS, apulaispormestari Anni Sinnemäen tervehdys, Käärijä

Klo 00.00
Pyronäytös

Helsingin uudenvuoden järjestää Helsingin kaupunki. Perinteeksi muodostunutta juhlaa on järjestetty 1930-luvulta lähtien. Tapahtuman tuottaa Helsingin tapahtumasäätiö.